VOKE Liszt Ferenc Művelődési Ház – DALI

A VOKE Liszt Ferenc Művelődési Ház a Vasutas Országos Közművelődési- és Szabadidő Egyesület tagintézménye, az újhatvani városrész közművelődési feladatait szolgálja. 1928-ban jött létre, amikor vasutasok közadakozásból megvásárolták a mai intézmény helyén álló lakóházat kulturális, szabadidős tevékenységre. Az évek során az épületet bővítették, korszerűsítették. Nagyterme kiválóan alkalmas színházi előadások, szimfonikus koncertek, operettgálák rendezésére. A házban számos szakkör, klub és művészeti csoport működik.

Fotók
Helyszín részletei
Working Hours
  • Weekdays
    10:00 - 20:00
  • Saturday
    rendezvények szerint
  • Sunday
    rendezvények szerint
Helyszín a térképen

Enter your Google Map API from the Theme Settings panel.

Események ezen a helyszínen
Lehet, hogy neked is tetszenének ezek az események.
2022. december 3.
Minden nőnek jár, hogy egy kényeztető, pihentető napot töltsenek el, kiszakadva a pörgős hétköznapokból. A Hatvani Nőegylet ezt megszervezi, csak el kell jönni és feltöltődni. Részletes programok a Hatvani Nőegylet Facebook oldalán.BELÉPŐDÍJ: Ingyenes, de regisztrációhoz kötött
2022. november 29.
Gálfy-Bódi Tamás grafikából és metszeteiből rendezett kiállítás. A megnyitón Farmosi László hatvani költő legújabb verseivel is megismerkedhet a publikum, a szerző előadásában.
2022. november 8.
Az elmúlt évi nagy sikerű bemutatkozó rendezvény után újra megrendezzük a sütemények napját. A nagymamák egyedi receptjei és a fiatalabbak édességkészítési szokásait egyaránt felelevenítjük. Előzetes bejelentkezés szükséges (+36-70-217-5421)Ingyenes program!