Tourinform Hatvan

Keresse irodánkat, amennyiben:

  • Tájékoztatásra van szüksége szálláshelyekről, vendéglátóhelyekről, közlekedésről, a helyi és környékbeli látnivalókról, az aktuális eseményekről, illetve rendezvényekről.
  • Szeretne részt venni hatvani városnéző programunkon, óvodai és iskolai kirándulásokon.
  • Érdeklik a rejtvények, akkor ne habozzon, nálunk megtalálja a Rejtélyek Hatvanban című kiadványt.
  • Szeretne hatvani ajándéktárgyakat, könyveket, képeslapokat, Lesznai Anna motívumokkal ékesített bögréket, hatvani képzőművészek és iparművészek munkáit, minőségi Grassalkovich bort megvásárolni.
  • Ingyenes kiadványokra, térképekre, útikönyvekre, prospektusokra van szüksége.

NYITVA TARTÁS

TÉLI (szept. 1 – jún. 15.)

Hétfő: Zárva

Kedd – Szombat 08°° – 16°°

NYÁRI (jún. 16 – aug. 31.)

Hétfő – Péntek: 09°° – 17°°

Szombat: 09°° – 14°°

Helyszín részletei
Helyszín a térképen

Enter your Google Map API from the Theme Settings panel.

Események ezen a helyszínen
Lehet, hogy neked is tetszenének ezek az események.
2022. május 21.
Pattanjon biciklire és fedezze fel a Zagyvaszántói Faluházat és a Romhányi Balu Levendula Farmot! Jelentkezni előzetes regisztrálás alapján május 18-ig lehet: a Tourinform Hatvan Irodában személyesen (Hatvan, Grassalkoich út 8.) telefonon 37/740-774, illetve e-mailen a hatvan@tourinform.hu címen. Gyülekező: Tourinform Hatvan,...
2022. május 7.
A Madarak és a Fák napja alkalmából a Hatvany Lajos Múzeum és a Tourinform Hatvan Iroda egy gyalogtúrával készül a Nagygombosi Öregtölgyesbe. Jelentkezni előzetes regisztrálás alapján május 4-ig lehet: a Tourinform Hatvan Irodában személyesen (Hatvan, Grassalkoich út 8.) telefonon 37/740-774,...
2022. május 3.
Indulási időpontok: 9 óra 11 óra A program időtartama 45 perc. Jelentkezni előzetes regisztráció alapján április 22-ig lehet: a Tourinform Hatvan Irodában személyesen (Hatvan, Grassalkovich út 8.), telefonon 37/740-774, illetve e-mailen a hatvan@tourinform.hu címen.