Hatvani Vadaspark

A Hatvani Vadaspark a város szívében, a Szúnyog-szigeten található, amelynek a megközelítése néhány száz méteres frissítő séta után a lombkorona sétány hídjáról történhet meg.

A kihelyezett táblák segítik a tájékoztatást. Parkolásra a kórház mögötti parkolóban van lehetőség, a gátról történő megközelítés tilos.

Minden korosztálynak, de különösen kisgyermekes családoknak, állatbarátoknak és természetkedvelőknek élmény dús kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A parkban hazánk vadászható nagyvadai és őshonos állatfajai találhatóak meg: az őz, a gím- és a dámszarvas, a magyar tarka tehén, a szürkemarha, a vízibivaly valamint a muflon is, továbbá kisebb testű emlősök, mint a vadászgörény és a mosómedve, a háziállatokból pedig a kecskétől a szamárig még ennél is színesebb a „felhozatal”.

Szolgáltatások között örökbefogadásra illetve ZOO csemege megvásárlására is van lehetőség.

A Hatvani Vadaspark január-február hónapok kivételével az év minden napján – nyáron hosszabb nyitvatartási idővel – várja a látogatókat. Évszakoknak megfelelően különböző programok kerülnek megrendezésre a Vadaspark területén, amik a családosok körében nagy népszerűségnek örvendenek: húsvét, gyereknap, éjszakai program, nyomkeresés és élményetetés, családi verseny, halloween.

Nyiltvatartás infó

Április: 9:00 – 17:00
Május: 9:00 – 18:00
Június – Augusztus: 9:00 – 19:00
Szeptember: 9:00 – 18:00
Október – Március: 9:00 – 16:00

Fotók
Helyszín részletei
Working Hours
  • Weekdays
    9:00 - 18:00
  • Saturday
    9:00 - 18:00
  • Sunday
    9:00 - 18:00
Helyszín a térképen

Enter your Google Map API from the Theme Settings panel.

Események ezen a helyszínen
Lehet, hogy neked is tetszenének ezek az események.
2022. június 18.
Egész napos program, melynek keretén belül a Vadaspark biztosítja a nyársaláshoz, bográcsoláshoz a tűzifát illetve korlátozott számban a bográcsot és a nyárs botokat. Jegyár: Vadasparki belépő árak.
Lejárt
2022. április 16.
A Tourinform Hatvan Iroda és a Hatvani Vadaspark húsvéti programmal várja a kicsiket és a nagyokat. Ne felejts el magaddal hozni 1 db húsvéti műanyag tojást, amit a Húsvétfára lehet feltenni.Részletek a plakáton! Jegyár: Vadaspark belépőjegy kortól függő áron, erről...