Hatvani Galéria

A Hatvani Galéria a város központi részében található, mintegy száz méterre a Kossuth tértől, a Hatvanas utcában. A kétszintes épületben egykor a Doktay-féle ecetgyár működött, de a megfelelő átalakításoknak köszönhetően kiváló kiállítási térré változott. 1974-től országos képzőművészeti rendezvények helyszíne, ekkortól kerül megrendezésre a Magyar Tájak Országos Tájkép Biennále, amelyet páratlan években az Arcok és Sorsok Portré Biennále követ. A galéria egyéni és csoportos tárlatok, valamint irodalmi és zenei rendezvények kedvelt színtere is.

Fotók
Helyszín részletei
Working Hours
  • Weekdays
    kedd-péntek: 08.00 - 16.00
  • Saturday
    10:00 - 14:00
  • Sunday
    szünnap
Helyszín a térképen

Enter your Google Map API from the Theme Settings panel.

Események ezen a helyszínen
Lehet, hogy neked is tetszenének ezek az események.
2023. április 22.
Az év kiemelt képzőművészeti eseménye a kiállítás, melyre az egész országból és külföldről is érkeztek alkotások. A zsűri döntése alapján a legjobbak kerülnek bemutatásra. A megnyitón adják át a biennále díjait is.
2022. október 19.
A különböző korok színes népviseleteiről, különböző tájegységek öltözékeiről készítette felvételeit a népszerű hatvani fotográfus.Ingyenes program!
2022. október 5.
A nyár folyamán megrendezett nemzetközi alkotótábor, valamint a művésztelep résztvevőinek munkáibólnyílik közös tárlat.Ingyenes program!