logo
felmaraton_logo

2019. szeptember 22. (vasárnap) 14:00
Hatvan, DISZI parkoló (Vécsey u. 2/A.)

RAJTSZÁMÁTVÉTEL ÉS HELYSZÍNI NEVEZÉS:

DISZI PARKOLÓ (Vécsey u. 2/A.)  12.30-13.30 

Facebook

Hatvan Kártyával és Spuri Aranykártyával 20% kedvezmény a nevezési díjból!

Bővebb információ: horvath.balint@hatvan.hu

A nevezés lezárult, köszönjük!

IV. Hatvani Félmaraton - Versenykiírás

RAJTSZÁMÁTVÉTEL ÉS HELYSZÍNI NEVEZÉS: 12:30 ÓRÁTÓL 13.30 ÓRÁIG

Rendezvény időpontja:                                         2019. szeptember 22. (vasárnap) 14:00

A rendezvény fővédnöke:                                    Horváth Richárd, Hatvan város polgármestere

Rajtidőpontok:                                                           14:00 – Félmaraton és 10 km és 5 km

Helyszín, versenyközpont, rajt és cél:           Hatvan, DISZI parkoló (Vécsey u. 2/A.)

A verseny rendezője:             Hatvan Város Önkormányzata és BSI Futónagykövet – Hatvan

Információ: Horváth Bálint ifjúsági és sportreferensél személyesen: Hatvan Város Önkormányzata (3000 Hatvan, Kossuth tér 2.), emailen: horvath.balint@hatvan.hu, telefonon:

37/542-325 vagy Czmorek Piroska BSI Hatvan futónagykövetnél (czmorekp@gmail.com).

 

Nevezés, a rajtszám átvétele, információs pult, öltöző és WC a versenyközpontban lesz megtalálható.

Távok:

Félmaraton (2×10,5 km) – 14 éven aluliak nem indulhatnak!

10,5 km –10 éven aluliak nem indulhatnak!

5km – nincs korhatár

Útvonal:

felmaraton_2019_terkep_JPG (1)Díjazás:

Minden célba érkezőnek egyedi emlékérmet adunk, emellett távonként az első 3 helyezettet díjazzuk.

A legidősebb és legfiatalabb versenyző különdíjban részesül.

 

Frissítés: A futópályán kb. 4-5 kilométerenként lesznek frissítő állomások (víz, banán, szőlőcukor stb.) illetve a célban további frissítésre is lesz lehetőség. Amennyiben 20 foknál magasabb hőmérséklet várható, akkor több frissítő pont kerül kialakításra.

A frissítő pontok végleges helyét és tartalmát az útvonallal együtt legkésőbb 2019.07.31-ig közöljük a honlapunkon.

Rajtszám átvétel: A verseny napján, a helyszínen 12:30 órától 13.30 óráig lehetséges. Ha a szervező korábbi időpontban is lehetőséget biztosít a rajtcsomag átvételére, akkor azt széles körben meghirdeti.

Nevezési információk: Előnevezési határidő: 2019. szeptember 1. (vasárnap) éjfél. Ezt követően már csak helyszíni nevezésre lesz lehetőség.

Versenyünkre online nevezni a hatvaniprogramok.hu/felmaraton oldalon lehetséges.

A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést hamarabb lezárják.

Korhatár: A félmaraton versenyben 14 évesnél idősebbek, a 10,5 km-es futáson pedig 10 évesnél idősebbek indulhatnak. 5 km-es futáson nincs korhatár.

 

Nevezési díjak: 

Hatvan Kártyával és Spuri Aranykártyával 20% kedvezmény a nevezési díjból!

 

Félmaraton és 10,5 km:

Előnevezés:  június 1-től (szombat) szeptember 1-ig (vasárnap) 4000 Forint.

Helyszíni nevezés korlátozott számban 7000 Forint.

5 km:

Előnevezés június 1-től (hétfő) szeptember 1-ig (vasárnap) 2000 Forint.

Helyszíni nevezés: 3000 Forint

A megadott árak, bruttó árak és egy főre vonatkoznak (ÁFA tartalom 21,26%). A nevezés csak akkor érvényes, ha a nevezési díj megérkezett a szervező számlájára. A fenti nevezési díjaknak a nevezési határidőt követő 2. munkanapig, az utolsó nevezési időszakban szeptember 1. éjfélig be kell érkeznie. A verseny rendezői szervezési okok miatt a résztvevők számát korlátozhatják.

A nevezési díj befizetéséről a versenyzők kérésre számlát kapnak, amit jelezniük kell az online nevezési rendszerben vagy a helyszínen. Amennyiben a számlázási név és cím eltérő, úgy kérjük, szíveskedjetek a nevezési lapon a számlázási adatokat előre feltüntetni.

Helyszíni nevezés: Az előnevezési határidő (2019. szeptember 1.) után már csak a helyszínen tudsz nevezni a Versenyközpontban 2019. szeptember 22-én 12.30 órától 13.30 óráig. A befutó érmet a helyszínen nevezőknek csak korlátozott számban tudjuk biztosítani. A helyszíni nevezésnél csak készpénzes fizetés lehetséges.

Fizetés: A nevezési díj befizetése átutalással lehetséges a Média-Hatvan Nonprofit Közhasznú Kft. 10403538-00027632-00000002 számlaszámú bankszámlájára. (K&H)

Az átutalásnál a közleményben a versenyzőnek meg kell adnia a versenyző nevét, a születési évét és a regisztrációkor kapott azonosítóját!!! (Több versenyző együttes befizetésénél értelemszerűen az összes versenyző adatait fel kell tüntetni a közleményben). Ennek hiányában a nevezés ÉRVÉNYTELEN!

A nevezési díj tartalmaz (21,1 km, 10,5 km. 5 km):

részvételt a versenyen

komplett frissítést a pályán

további frissítést a célban

elektronikus chipes nettó időmérést (EvoChip Hungary)

ingyenesen letölthető fotókat a versenyről

egészségügyi felügyeletet

biztosított útvonalat

egyedi emlékérmet

 

Egyéb szabályok:

Szintidő a félmaraton versenyen 3 óra, a 10,5 km távján 1 óra 40 perc.

A nevezéssel minden induló elfogadja a versenyszabályokat. Ezzel tudomásul veszik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.

Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!

A rajtszámot kérjük elől viselni, jól látható helyen. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt a rajtcsomagban és a versenyközpontban is talál a versenyző. Kizárásra kerül az a versenyző, aki rajtszámát összehajtja, letakarja, leveszi, valamint aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kitűzött – teljes távját, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki, továbbá a chipet nem rendeltetésszerűen használja.

A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek. A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.

A verseny eredményeit a helyszínen folyamatosan kifüggesztjük, illetve honlapunkon 24 órán belül megjelenítjük.

Étel és ital fogyasztása a versenyzők számára csak a kijelölt frissítő állomásokon engedélyezett.

A verseny útvonalán görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy kutyával futni tilos.

A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják. A verseny rendezői fenntartják az útvonal, a váltó távok, a program és időpont változtatás jogát. A verseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és videófelvételt készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

A nevezési díjak számlázásához szükséges adatokat (amennyiben azt saját nevétől eltérő névre kéri kiállítani), a jelentkező az online vagy papír alapú nevezési lapon, esetleg e-mailben, kérjük bejelenteni a nevezéssel egy időben.

A verseny esős, hideg időben is megrendezésre kerül. Veszélyes, szélsőséges körülmények esetén ugyanakkor a szervező dönthet úgy, hogy az eseményt elhalasztja, vagy eltörli. Ebben az esetben a szervező lehetőségei függvényében mindent megtesz az érintettek kártalanítása érdekében.

Nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Az óvás díja 5.000.-Ft, melyet a verseny napján a szintidő lejártát követő 1 órán belül lehet benyújtani személyesen, a főszervező részére.

A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenyszabályzat feltételeit. A nevezési lap (akár online, akár a helyszínen) kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják. A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

 

Jó felkészülést kívánunk!

A szervezők

 felmaraton_2019_A5_1cm_JPG

Hatvani Programok