A konyhakultúra átalakulása
A Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeumban 2024. október 23-án gasztronómiai témájú tematikus tárlatvezetéssel készülünk a kedves érdeklődők számára. Az előadást két kollégánk fogja tartani a barokk korabeli vadászkonyhát idéző állandó kiállításunkban. Somogyi Bálint a táplálkozási szokások átalakulását fogja ecsetelni, történelmi korokon átívelően, a kora-középkortól napjainkig. A tárlatvezetés második részében, Szalai István, hivatásos vadász nyújt szakmai beszámolót a vadhúsok előkészítéséről és felhasználásáról.
Díja: 1.250 Ft /fő
A program előzetes regisztrációhoz kötött: 06-37/541-900 // vadaszati.muzeumpedagogia@gmail.com
Helyszín: 3000. Hatvan, Kossuth tér 24.