logo
Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.

DIÁKNAP

2017. szeptember 15. időpont: 17:00 - 23:55

diaknap_A2_2017_JPG

17 órakor az Extensive zenekar koncertje, majd ezt követően 20 órakor fellép a Kelemen Kabátban.  A koncertek után Diáknapi Kókusz Party.

Belépő: Hatvanban tanuló hatvani diákoknak diákigazolvánnyal ingyenes.

Diákigazolvány nélkül 1000 Ft.

Korhatár: Koncertre 14 év, Diáknapi Kókusz Partyra 16 év.

Belépés csak személyi igazolvánnyal.

 

A Kelemen Kabátban zenekari felállása 2013-ban debütált.  Azóta a csapat a hazai klubok és fesztiválok megkerülhetetlen szereplőjévé vált vált. A Kelemen Kabátban sikerének titka a karakteres dalszövegek és a sokszínű, professzionális zenei hangzásvilág ötvözetében rejlik.

 

 

Tagok:

kelemenkabatban

 

Horváth Boldi – szerző, ének, repp

Horváth Gáspár – (JumoDaddy) – szerző, zenei producer

M-Papa – szerző, repp

Kiszin Miklós – basszusgitár

Gajdacsi Gábor – gitár

Nagy Róbert – billentyű

Szabó Tamás – dob

 

2012-ben megalakult az  eXtensive, mely egy egészen más oldalról közelítette meg a punk zenét. A zenekar célja egy addig Magyarországon ritkábban hallott hangzásvilág volt, mely azonnal felkeltette az itthoni klubéletet érdeklődését.

„Mindig baromira izgalmas olyanok előtt játszani, akik hatással voltak a zenénkre!” – mondta Héjja Krisztián az együttes gitárosa, mikor az eXtensive a flordai There For Tomorrow előtt debütálhatott a Dürer Kert színpadán.

A banda első EP lemeze 2013. júniusában jelent meg, melyről Duck c. daluk meghozta az első, interjúval egybekötött rádiós játszást a Class Fm-en. A dalhoz klip is készült, melyet a zenekar tagjai írtak és rendeztek.

Megalakulásuk után másfél évvel az eXtensive, Help Me  c. singlejével bekerült a DAL2014 legjobb 30-a közé, ami országos ismertséget és televíziós debütálást hozott a bandának. A műsor első elődöntőjét követően a srácok búcsúztak a versenytől, azonban nagyon hamar rá kellett jönniük, hogy a DAL még csak mindennek a kezdete. A trió olyan zenekarok előtt léphetett fel, mint az Intim Torna Illegál vagy az Anti Fitness Club. A fiúk, még abban az évben Temesi Berci, Kálmán Tamás és Szente Vajk segítségével elkészítették legújabb EP lemezüket, melyen már kicsit populárisabb dalok is helyet kaptak.

2016-ban a zenekar országos turnéra indult. Ez volt a zenekar első önálló turnéja ahol végigjárták Magyarország nagyobb városait.  A klubturné mellet olyan meghívásoknak tettek eleget  mint a Győri Szent István egyetemi napok ahol az Anna and the Barbies és a Road zenekarok társaságában léptek fel. A 2016 os szezont Budapesten a Kuplungban a Punk legenda Hétköznapi Csalódások meghívásának eleget téve zárta.

Azóta koncertek terén csend van, ám az időt maximálisan kihasználják, hiszen készül az új lemez aminek első előfutárai 2017 tavaszán várhatóak.

 

2017 őszén Országos turnéra indulnak az Alvin és a Mókusok társaságában .

extensive

Tagok:

Ádám Donát (dobok)

Horvay Máté (bass)

Héjja Krisztián (ének, gitár)

Részletek

Dátum:
2017. szeptember 15.
Időpont:
17:00 - 23:55

Helyszín

Jam Garden
Kossuth tér 24.
Hatvan, Heves 3000 Magyarország
+ Google Térkép

« All Események

Hatvani Programok